Cseresnyés Péter

NagykanizsaRozgonyi u. 1., I. emelet 8.3. választókerület
2014 Mar. 11 22:53

Kósa Lajos Nagykanizsán

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke a meghívásomra érkezett Nagykanizsára. A lakossági fórum előtt egy sajtótájékoztatón ismertette a Fidesz kampánytémáit és ennek keretén belül a jelenlegi kormány eredményeit.

Kósa Lajos Nagykanizsán

 
A nyugdíjrendszer megmentése, a nyugdíjak emelése, az ország elleni túlzottdeficit-eljárás megszüntetése, a devizahitelesek megsegítése, az önkormányzatok és az egészségügy adósságkonszolidációja, a pedagógus életpályamodell, a növekvő gazdaság és beruházási kedv, a csökkenő munkanélküliség és a növekvő foglalkoztatás, a nulla infláció, az igazságos és egyenlő közteherviselés, a családi adókedvezmény, a gyed extra, valamint a rezsicsökkentés mind olyan eredmények, amelyek önmagukért beszélnek, de mindezeken túl még rengeteg a tennivalónk ahhoz, hogy magunk mögött hagyjuk azt a gödröt, amibe a szocialisták beletaszították az országot - mondta Kósa Lajos.  
 

Kósa Lajos Nagykanizsán


A sajtótájékoztató után telt házas fórumon kerültek megvitatásra az aktuális témák, ahol a jelenlegi kormány eredményei mellett szó esett az ellenzék kampányát terhelő botrányokról: Simon-ügy, Zuschlag-ügy, és arról, hogy az ellenzéknek nincs világos programja, hisz egymást ütik a különböző programpontok, és nincs nevük se, mert hol Összefogásnak, hol pedig teljesen értelmezhetetlenül Kormányváltóknak hívják magukat azok, akiket mi csak baloldali katyvasznak nevezünk.

Kósa Lajos Nagykanizsán

 
Végül Kósa Lajos zárszavában kiemelte, hogy ez az ország még egy olyan 8 évet, mint ami a szocialisták idején volt, nem élne túl. Az amit három és fél év alatt végigdolgozott ez a nemzet a kormányával együtt, minden tiszteletet megérdemel, hisz a magyarok a saját erejükből kezdtek el kimászni a gödörből. Ahhoz viszont, hogy ezt folytatni tudjuk, mindenkinek el kell menni szavazni április 6-án, és nem szabad hagyni, hogy a szocialisták botrányai vagy a közvélemény-kutatások eredményei elkényelmesítsenek minket.

Kósa Lajos Nagykanizsán

Kósa Lajos Nagykanizsán

Cseresnyés Péter

Nagykanizsa, Rozgonyi u. 1., I. emelet 8.
eseménynaptár